Gezellig uit, tevreden thuis

touring safe and cosy

Reizen met een autocar van Adventure-Line: reizen was nog nooit zo plezierig

reis of dagtrip

Adventure-Line organiseert jouw reis of dagtrip zoals het moet. Met oog voor jouw comfort, verantwoord en veilig de baan op, volledig ontspannen met jouw vrienden of gezelschap. 

Al onze autocars en minibussen zijn volledig uitgerust volgens de striktste kwaliteitsstandaarden. Zo geniet je al vanaf je vertrek van je leuke dag of reis.

Waarvoor kan je een beroep doen op Adventure-Line?

  • meerdaagse reizen

  • eendagsreizen

  • kerstmarktreizen

  • ...

meerdaagse reis: Kronplatz

Het skigebied Kronplatz telt een kleine honderd kilometer aan pistes en biedt zowel voor de beginnende als de gevorderde skiërs een mooi palet aan pistes. Beginners vinden er namelijk veel brede blauwe pistes en de gevorderde kunnen zich uitleven op de rode en zwarte pistes waarvan sommige ideaal zijn om lekker te kunnen carven. De pistes zijn bovendien behoorlijk lang, waardoor enkel de echte cracks hier weinig uitdaging vinden. Kronplatz is bovendien sneeuwzeker, waardoor je er het hele skiseizoen kan skiën.

Ook de mensen die graag skiles nemen kunnen met een gerust hart vertrekken. We nemen namelijk onze eigen skimonitoren mee, die een ruime ervaring hebben in het geven van ski of snowboardles aan beginnende en meer ervaren skiërs.

Een keer per week spreken we af in Brunico, waar je op de kerstmarkt nog een laat kerstcadeautje kan oppikken of gewoon genieten van de sfeer.

Maar ook de niet-skiërs komen hier aan hun trekken. Het meer van Anterselva is slechts 1,5 km verwijderd en is een prachtige wandelomgeving. Maar nog dichterbij is bevindt zicht de langlaufpiste van Anterselva, waar jaarlijks ook een wereldbekermanche biathlon wordt gehouden.

Reisformaliteiten:

Een geldige identiteitskaart volstaat voor Belgische onderdanen. Kinderen moeten een Kids-ID kaart meenemen.

Reisprogramma:

We vertrekken op 1 januari 's avonds op de afgesproken op de afgesproken ophaalplaatsen.    Van daaruit gaat het richting Italië. Onderweg houden we op regelmatige basis een pauze om even de benen te strekken.


De volgende dag komen we tijdens de voormiddag aan. Na aankomst kan u zich dadelijk richting skipistes begeven.


Wij voorzien dagelijks, 's morgens en 's avonds, een shuttle naar de skipistes. Voor de mensen die graag eens uitslapen, is er altijd de mogelijkheid om de skibus te nemen.


Eén avond spreken we af aan de kant van Brunico om naar de kerstmarkt te gaan.

Indien er voldoende interesse is, is er tevens een mogelijkheid om een dag naar Corvara te rijden om rond de Sella Ronda te skiën.

Op zaterdag 6 januari vertrekken we 's avonds terug richting België zodat u zondagochtend weer thuis bent.

Accomodatie:

We logeren in het 3* hotel Sporthotel Wildgall op basis van volpension (ontbijt en avondmaal in het hotel, 's middags lunchpakket. Dranken zijn niet inbegrepen. Het hotel biedt authentieke houten kamers met sateliet tv, badkamer en balkon met bergzicht. Er is tevens gratis wifi in de publieke ruimtes, een gezellige bar met open haard en een verwarmde skiruimte. Als extraatje bezit het hotel ook een gratis sauna en bubbelbad, waar het heerlijk genieten is na een lange skidag.

1 januari 2018 tot 7 januari 2018

Prijs per persoon
prijs exclusief skipas en skihuur

605€

Prijs per persoon -12 jaar
prijs exclusief skipas en skihuur

575€

SKIPAS Kronplatz

Volwassenen

238€

Senior (geboren voor 25/11/1952)

214€

Junior (geboren voor 25/11/2001)

167€

Dolomiti Superski

Volwassenen

256€

Senior (geboren voor 25/11/1952)

231€

Junior (geboren voor 25/11/2001)

179€

Kerstmarkt Essen

Op zaterdag 2 december 2017 gaan wij voor de eerste maal naar de kerstmarkt van Essen.        Dit jaar wordt de kerstmarkt maar liefst voor de 43e keer gehouden. Er staan meer dan 250 kraampjes met eten, ambachten en ook vooral veel drank. Op de markt zijn veel culturen vertegenwoordigd. Zo staan er mensen uit Cuba, Afrika en Rusland. De lichtwegen door de stad wijzen je de weg!

Prijzen zijn inclusief:
 Vervoer in luxe autocar

2 december 2017

Prijs per persoon

20€

Kerstmarkt Oberhausen

Op 4 december 2017 gaan naar de kerstmarkt van Oberhausen. Net over de grens bij Arnhem staat het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen, een walhalla voor kerstshoppers. In de sfeervolle weken voor kerst vindt hier de grootste kerstmarkt van Oberhausen plaats. Slenter door dit toverachtige kerstdorp en geniet van de prachtige verlichting, sfeervolle muziek en de heerlijke geur van dennenbomen. Dit is echt op-en-top kerstshoppen!

Prijzen zijn inclusief:
 Vervoer in luxe autocar

Vertrek: 7u30 pleintje Neerlinter, ander opstapplaatsen op aanvraag.

4 december 2017

Prijs per persoon

19€

Kerstmarkt Keulen

Op vrijdag 8 december 2017 gaan we naar de kerstmarkt van Keulen. Op het einde van het jaar verandert de kerstmarkt de binnenstad in een sprookjesachtig tafereel. De Keulense kerstmarkt is een van de mooiste van Duitsland en zorgt steeds voor een bijzondere belevenis voor de bezoekers.

Prijzen zijn inclusief:
 Vervoer in luxe autocar

Vertrek: 8u00 pleintje Neerlinter, ander opstapplaatsen op aanvraag.

8 december 2017

Prijs per persoon

18€ KIND -12J 16€

Kerstmarkt Dusseldorf

Op zaterdag 9 december 2017 gaan we naar de kerstmarkt van Dusseldorf. Op het einde van het jaar verandert de kerstmarkt de binnenstad in een sprookjesachtig tafereel. De Dusseldorfer kerstmarkt is een van de mooiste van Duitsland en zorgt steeds voor een bijzondere belevenis voor de bezoekers.

Prijzen zijn inclusief:
 Vervoer in luxe autocar

Vertrek: 7u30 pleintje Neerlinter, ander opstapplaatsen op aanvraag.

9 december 2017

Prijs per persoon

18€ KIND -12J 16€

CONTACTEER ONS voor meer informatie!

Contacteer ons