Autocar huren

Een autocar huren met een kleine of grote groep? Dankzij de service van Adventure-Line kom je helemaal uitgerust op je bestemming. Of je nu vervoer naar een evenement wilt organiseren of een echte reis wilt uitstippelen: alles is mogelijk. Onze autocars zijn perfect uitgerust voor groepen van 8 tot 85 personen. Ons team organiseert jouw vervoer op maat, in alle comfort.

Elke autocar is voorzien van alle nodige faciliteiten voor een aangename, ontspannen trip. We hebben dan ook verschillende voertuigen voor je klaarstaan.

Autocar huren: onze vloot

Contacteer je Adventure-Line om een autocar te huren? Dan ben je zeker van zorgeloos vervoer. Al onze autocars zijn uitgerust met een cd/dvd-speler, dubbele beglazing, zachte luchtvering, automatische klimaatregeling, ABS- en ASR-systemen. Maar ook aan je reiscomfort is gedacht, met verstelbare individuele zetels met tafeltjes en voetsteunen en een bar met koude én warme dranken.

Stap in één van onze autocars en laat je vervoeren:

 Temsa MD9 met 33 zitplaatsen
Vanhool Altano met 62 zitplaatsen
Vanhool Altano met 65 zitplaatsen
Vanhool Astromega met 82 zitplaatsen

 Setra met 84 zitplaatsen

VDL Bova Synergy met 85 zitplaatsen

Ford minibus met 8 zitplaatsen

Daarnaast beschikken we nog over een gewone remorque en een fietsremorque die tot 24 fietsen mee vervoert naar jouw bestemming.

Temsa MD9

Vanhool Altano

VAnhool Altano TX

Vanhool astromega

VDL Bova

AAnhangwagens

Schoolbussen

Wil je een autocar huren? CONTACTEER Adventure-Line vandaag nog!

Contacteer ons