Skireis Mauterndorf

Als bestemming voor de sneeuwvakanties hebben wij in samenwerking en onder begeleiding van SNOWAVES gekozen voor het gezellige Mauterndorf. Dit middeleeuwse tolstadje ligt op een hoogte van 1112m, op de grens van het Salzburgerland en het zonnige Karintieë. Mauterndorf biedt heel wat ontspanningsmogelijkheden. Denk daarbij aan de vele wandelwegen, bezoek aan de burcht, arresleetochten, een schaatsbaan, folkloristische avonden en natuurlijk diverse restaurants en cafes.

Hotel Kernwirt***

Dit gezellig familiehotel ligt in het centrum van Mauterndorf. Alle kamers zijn voorzien van toilet, douche of bad, TV, telefoon en draadloos internet. Sommige kamers hebben een balkon. Ook kunt u na een drukke skidag gratis gebruik maken van de sauna. In de kelder van het hotel bevindt zich cafe Kern. Voor deze gezellige Oostenrijkse stube hoeft u dus niet uw hotel uit om de drukke skidag met een drankje en een gezellige babbel af te sluiten.

PRIJZEN EN VERTREK

Vertrekpunt: markthallen Overijse

Tijdstip van vertrek: 21u00

Inbegrepen in de prijs: Busreis per luxe bus, halfpension, skibegeleiding door SNOWAVES monitoren, avondactiviteiten en avondanimatie voor de kinderen

Niet inbegrepen in de prijs: Skipas, huur skimateriaal, eventueel skiles door Smarty Skischool.

 

De prijzen van de skipassen kan u hier terugvinden.

 

De prijzen voor de skilessen vindt u hier terug.

 

Prijs:

- 12/02/2021 tem 20/02/2021 Hotel Kernwirt*** 575€

- Kinderen genieten van uitzonderlijk hoge kortingen!

- 0 tot 3 jaar betalen 190€

- 3 tot 5 jaar betalen 290€

- 6 tot 9 jaar betalen 370€

- 10 tot 13 jaar betalen 430€

- kinderen tem 13 in een aparte kamer krijgen een korting van 30€

- voor een single kamer wordt 10€ per persoon per nacht extra aangerekend.

Activiteiten

De monitoren van Snowaves zorgen ervoor dat uw vakantie onvergetelijk wordt dankzij tal van leuke activiteiten, zowel overdag als 's avonds. 
Iedere ochtend kunt u, geheel gratis, onder begeleiding van een monitor van SNOWAVES de leukste, spannendste en meest uitdagende pistes gaan ontdekken. 

Na het avondeten nog geen zin om al te gaan slapen? Geen nood! Verschillende avonden voorzien de monitoren leuke activiteiten. Een prachtige fakkeltocht, jeneverrodelen, een casinoavond, karoake, de SNOWAVES quiz, Eisstockschissen en nog veel meer gezelligs!

* samenwerking met SNOWAVES