Skireis Mauterndorf

Hotel Kernwirt ***

Dit gezellige familiehotel ligt in het centrum van Mauterndorf. Alle kamers zijn voorzien van toilet, douche of bad, TV, telefoon en gratis WIFI. Sommige kamers hebben een balkon. Ook kunt u na een zware skidag gratis gebruik maken van de sauna. In de kelder van het hotel bevindt zich café Kern. Voor deze gezellige Oostenrijkse stube hoeft u dus niet uw hotel uit om de drukke skidag met een drankje en een gezellige babbel af te sluiten.

De gratis skibus naar de skigebieden Grosseck-Speiereck, Katschberg-Aineck, Fanningberg en Obertaurern stopt voor de deurk van hotel kernwirt. De Grosseckbahn-kabelbaan ligt op 1,4 km afstand.


Prijzen en vertrek

Vertrekpunt: Markthallen Overijse

Tijdstip van vertrek: 21 februari 2020 - terug op zondagochtend 1 maart 2020

Inbegrepen in de prijs: Busreis met luxe autocar, halfpension, skibegeleiding door SNOWAVES monitoren, avondactiviteiten en avondanimatie voor de kinderen.

Niet inbegrepen in de prijs: skipas, huur skimateriaal, eventueel skiles door Smarty Skischool.


Prijs voor volwassenen: 565 euro.


Kinderen genieten van uitzonderlijke kortingen:

0 tot 3 jaar: 350 euro korting

3 tot 5 jaar: 175 euro korting

6 tot 9 jaar: 100 euro korting

10 tot 12 jaar: 25 euro korting


Inschrijven

Skigebied

Mauterndorf ligt vlakbij de skigebieden Grosseck-Speiereck - Katschberg-Aineck en Fanningberg. Vanuit Mauterndorf is eveneen het skigebied van Obertauern makkelijk te bereiken. Samen goed voor 250 km skiplezier


Grosseck-Speiereck
Het skigebied van Grosseck-Speiereck is een middelgraag gebied (33km pistes) Met een groot aantal blauwe en rode pistes is het een ideaal familiegebied. De panorama afdaling is een aanrader voor de hele familie.


Katschberg
Het skigebied Katschberg bestaat uit 2 kanten: Katschberghöhe en Aineck. Het is een familiegebied bij uitstek. Met 70km pistes voor ieder wat wils.


Fanningberg
Het skigebied Fanningberg bestaat uit een berg waar glooiende pistes (30km) tussen de bomen omlaag slingeren. In het Fanni-kinderpark zullen de kleintjes zich zeker thuisvoelen.


Obertauern
Het skigebied van Obertauern is een populair en sneeuwzeker gebied met 100 km pistes. Een mooie tocht is rondom Obertauern ofwel de Tauernrunde.

Skilessen en skipassen

Skilessen

Wij helpen u graag verder met het regelen van skilessen en het huren van materiaal. Indien u uw materiaal in de plaatselijke sportwinkel huurt, krijgt u via ons 20% korting. Prijzen voor skilessen variëren naargelang het aantal deelnemers. Voor meer informatie over de skilessen van de SMARTY skischool verwijzen wij u graag door naar hun site: https://www.smarty.at/schischulen-am-erlebnisberg-...


skipassen

Het is mogelijk om de skipas die het best bij u past te boeken. Er zijn skipassen die toegang geven tot een beperkt deel van het gebied, tot de Salzburg Super Ski Card die recht geeft op 2750 km skipistes. Wij geven u alvast de prijzen voor 6-7 dagen in het thuisbebied Mauterndorf - Aineck - Fanningberg - Katschberg (= skigebied Lungau) en dit gebied gecombineerd met Obertauern erbij.

Voor meer prijzen kan u terecht op de website: https://www.grosseck-speiereck.at/grosseck-speiere...