Blankenberge


Sommige clichés kloppen. Weet of geen weer, aan de zee is het altijd genieten. Zeker in Blankenberge zijn overal gezellige plekjes te vinden. Waai eens lekker uit op de imposantie pier, geniet van een wandeling langst het strand of breng een bezoekje aan de jachthaven. Voor de zonnekloppers hebben we natuurlijk ook het strand, en voor de shoppers een gezellige winkelstraat. Voor ieder wat wils dus.


Prijs 15 euro per persoon

Opstapplaatsen: Linter, Landen, Tienen, Zoutleeuw, Sint-Truiden - andere opstapplaatsen op aanvraag

12 juni 2021

Inschrijven

Blankenberge


De bloemenstoet in Blankenberge is de traditionele afsluiter van het zomerseizoen. Er nemen een 20-tal praalwagens aan deel, muziekorkesten vrolijken de stoet op en ook showorkesten en dansgroepen zorgen voor extra kleur en animatie.


Prijs 15 euro per persoon

Opstapplaatsen: Linter, Landen, Tienen, Zoutleeuw, Sint-Truiden - andere opstapplaatsen op aanvraag

29 augustus 2021

Inschrijven

Musical Daens


Na het succes van 40-45 komt Studio 100 in 2020 opnieuw met een grootse musical naar Puurs. De musical is geïnspireerd op de gelijknamige film en gaat over het leven en de boodschap van priester Daens. De rijdende tribunes en decors zorgen voor een unieke, nieuwe versie van deze succesmusical. Een unieke beleving voor het publiek wordt gegarandeerd.

Prijs: 78 euro per persoon

Opstapplaatsen: Linter, Landen, Tienen, Zoutleeuw, Sint-Truiden - andere opstapplaatsen op aanvraag.


uitgesteld tot nog te bepalen datum

Inschrijven

Vergeet Barbara 


Het is 1976. Lucien van Impe wint de Tour de France, Boudewijn zit 25 jaar op de troon en opent de allereerste metrolijn in Brussel. Ivo van Damme behaalt twee zilveren medailles op de Olympische spelen en de boeren gaan op bedevaart naar Scherpenheuvel om voor de regen te bidden.

Ondertussen draait het terras van cafe 'de sportvriend' op volle toeren. Willy (Gert Verhulst) baat dit cafe al jaren uit samen met zijn oudste zoon Arthur (James Cooke). Zijn tweede zoon Achiel (Jonas van Geel) is vooral bezig met muziek en probeert door te breken met zijn rockbandje. Maar Willy's hoop is vooral gevestigd op zijn jongste zoon Albert (Jelle Cleymans). Hij zou dit jaar de kermiskoers wel eens kunnen winnen. Maar dan komt Barbara in het dorp wonen...

Vergeet Barbara is de feelgoed musical 2020!

Prijs: 78 euro per persoon - inclusief busvervoer en inkomticket.

Opstapplaatsen: Linter, Landen, Tienen, Zoutleeuw, Sint-Truiden - andere opstapplaatsen op aanvraag.


Uitgesteld tot nog te bepalen datum

Inschrijven

Schlagerfestival

In 2021 viert het Schlagerfestival zijn 15-jarig bestaan, met de liveband, een indrukwekkend podium in het midden van de zaal, dansers en een indrukwekkende line-up met Bart Kaëll, Yves Segers, Willy Sommers, Wim Soutaert & Charles van Domburg, Laura Lynn, De Romeo's, Jan Smit Christoff en Raymond van het Groenewoud. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Luc Appermont.Prijzen zijn inclusief- vervoer in luxe autocar- Inkomticket: onze tickets zijn zijn staanplaatsen arena - ambiance

Prijs:
55 euro per persoon

Opstapplaatsen: Linter, Landen, Tienen, Zoutleeuw en Sint-Truiden - andere opstapplaatsen op aanvraag.


27 maart 2021

Inschrijven