Fietsvakantie 'La Seine en vélo'

pont de normandie.png
rouen.jpg

26 tot 30 mei 2022

In samenwerkingen met Clipper bvba (Lic A5477)
 

Programma:

Dag 1: 

- Vertrek vanaf uw opstapplaats
- Rit naar La Roche Guyon. Vandaar uit fietsen wij naar Les Andelys, een stadje dat wordt gedomineerd door de imposante ruïnes van het beroemde Châteaux Gaillard. Daar krijgt u nog een uurtje de tijd om rustig een terrasje te doen of om het kasteel te bezoeken. voor de deelnemers die het niet zien zitten om de volledige rit te fietsen, bestaat er de mogelijkheid om het huis van Monet te bezoeken.

Fietsafstand: +/- 42km

- Rit met de bus naar Rouen waar u verblijft in het Ibis Centre Rive Droite.

- Avondmaal

Dag 2

- Vertrek met de bus naar Les Andelys.

Van hieruit gaan we naar Rouen fietsen. 's Middags lunchen we aan de Base de Lérey Poses. Een merengebied waar het zalig vertoeven is bij mooi weer. Voor de deelnemers die geen lange afstanden willen fietsen bestaat hier de optie om nog langer van het meer te genieten vooraleer er met de bus naar Rouen gereden wordt.

Fietsafstand +/- 75km

- Verblijf in Ibis Centre Rive Droite

- Avondmaal

Dag 3

- Met de fiets naar Caudebec-et-Caux. Onderweg komen we een aantal charmante dorpjes tegen zoals La Bouille en Jumiege. Zoals altijd bestaat er onderweg de mogelijkheid om een stuk vanhet parkoers over te slaan zodat er tijd is voor bijvoorbeeld een bezoek aan de abdij van Jumiege of het Château du Tallis.

Fietsafstand +/- 80km

- Vanuit Caudebec-et-Caux nemend e we de bus naar ons hotel Acadine in Pont-Audemer.

- Avondmaal

Dag 4

- De bus brengt ons terug naar Caudebec-et- Caux vanwaar een nieuwe fietsdag begint. Vandaag gaat het naar Honfleur. Deze rit is in afstand misschien minder lang dan de vorige dagen, maar er zitten pittige stukken bij. Maar ook nu krijgt u weer de kans om een stukje met de bus te doen. Hierdoor kan u wat vroeger in Honfleur zijn, maar wij raden zeker aan om ook bij de Pont de Normandie te stoppen. Deze brug kan zowel op gefietst als op gewandeld worden en biedt een prachtig uitzicht over de monding van de Seine.

Fietsafstand +/- 62km

- Verblijf in Ibis Styles in Honfleur.

- Avondmaal

Dag 5

Vertrek met de fiets vanuit Honfleur naar Deauville. Deze laatste dag gaat er niet meer te ver gefiets moeten worden en tussendoor hebben wij nog een kleine verrassing gepland. Afhankelijk van het aankomstuur en het weer in Deauville kan er nog wat vrije tijd aan het strand voorzien worden.

Fietsafstand +/-47 km.

- Busrit naar huis

Prijs

Prijs voor de reis per persoon op basis van een tweepersoonskamer is 475 euro. Voor een single kamer is er een supplement van 125 euro. De prijs omvat verblijf in vol pension vanaf het avondmaal de eerste dag tot het middagmaal op de laatste dag. Voor 's middags wordt er een lunchpakket voorzien, behalve op de eerste dag.

Facultatieve uitstappen zijn niet in de prijs voorzien.

Elektrische fiets huren

Er bestaat een mogelijkheid om een electrische fiets te huren. Dit kost 60 euro voor de hele periode en wij gaan de fiets de avond voor het vertrek al voor u ophalen. Indien u een elektrische fiets wenst te huren, doe dit dan zeker op tijd, want het aanbod is beperkt.

Covid-19

Deze reis gaat door onder voorbehoud dat de Covid-19 maatregelingen het toelaten. Indien de maatregelingen in Frankrijk of België de reis verbieden, kan er kosteloos geannuleerd worden. Wij raden echter iedereen wel aan om een annulatieverzekering te nemen voor het geval dat u of uw partner besmet raken. Dit kan via uw eigen verzekeringsmaatschapij of via Adventure-Line

 

logo clip.png