Home - Over ons - Voertuigen - Diensten - Aanvraagformulier - Contact - Reizen - Aventurijn

 

 

ADVENTURE-Line is een kleine firma die personenvervoer in autocars verzorgt.
Grote en kleine groepen kunnen bij ons terecht.
Wij staan borg voor kwalitatieve dienstverlening en kunnen beroep doen op een jarenlange ervaring in de sector van het autocar-toerisme. U kan vrijblijvend een offerte vragen door ons aanvraagformulier in te vullen en door te mailen naar info@adventure-line.be

Bovendien organiseren wij ook zelf daguitstappen en meerdaagse reizen. Ons aanbod vindt u terug onder de rubriek reizen.

Naast het vervoer van groepen per bus naar vakantiebestemmingen, evenementen, concerten, dagtrips en uitstapjes allerhande, kan u bij ons ook terecht om een minibus voor maximum 8 personen met bestuurder te huren. Dit voor bijvoorbeeld een rit naar de luchthaven of voor vervoer van en naar een feest waar u liever geen Bob bent, ...

Richtprijzen voor luchthavenvervoer vind je hier. Om een meer gepersonaliseerde aanbiedingen te ontvangen, kan u het aanvraagformulier invullen en opsturen naar info@adventure-line.be.

Uiteraard kan u ons ook telefonsich bereiken:

Van maandag tot zaterdag van 8.30 - 14.30 op nummer +32 473 58 10 62

Van maandag tot zaterdag van 14.30 - 18.30 op nummer +32 487 49 82 69

 

Naast al deze vervoersactiviteiten van en naar vakantie- of andere bestemmingen, bieden wij ook zelf mooie vakantielogies aan voor een korter of langer ontspannend verblijf in het groene Limburg. U kan ons vinden in de Aventurijn. Hier beschikken wij over 4 gastenkamers met alle comfort.
Meer info? Klik naar:
Aventurijn.

Overnachten in alle rust en stilte: een droom wordt hier werkelijkheid.

Het ontbijt dat u daarna te wachten staat, is een waar feest.

Kom het zelf ontdekken!

 

Aarzel niet om ons te contacteren
Français